Hvem vi er

Niels Regel

Niels Regel
Adm. Direktør /Teknisk Salg

Niels, som grundlagde Newtronic i 2002, er uddannet elektroniktekniker samt eksamineret eksportør. Han har mange års erfaring inden for branchen og en yderst bred teknisk viden.

Niels står for forretningsudvikling, besøger eksisterende og nye kunder og rådgiver inden for el-varme, ATEX, følere, styring og regulering, køleprofiler og termisk ledende materiale.

E-mail: nr@newtronic.dk
Telefon: +45 76 69 70 90

Jesper Juul

Jesper Juul
Teknisk Direktør

Jesper er uddannet el-installatør og har mange års erfaring inden for el-branchen.

Jesper står for forretningsudvikling, udvikling af internt salg, det overordnede leverandør ansvar og vejledning af vores kunder om tekniske løsninger.

E-mail: jj@newtronic.dk
Telefon: +45 76 69 70 90

Flemming Thøgersen

Flemming Thøgersen
Ekstern Salgsingeniør

Flemming er uddannet elektriker og har mange års erfaring med salg af teknisk elvarme produkter, samt styring og regulering af disse. Han har stor viden om de applikationer hvor tekniske elvarme produkter anvendes, og er en dygtig sparringspartner for vore kunder indenfor bl.a. el-varme, ATEX- varmelegemer, varmekabler og temperaturmåling.

Flemming er ekstern salgsingeniør.

E-mail: ft@newtronic.dk
Telefon: +45 76 69 70 90

John Kristensen

John Kristensen
Teknisk Salg

John er uddannet produktionstekniker. Han har mange års erfaring inden for teknisk salg, en baggrund inden for maskinindustrien og dermed en bred teknisk viden.

John er intern teknisk sælger. Han rådgiver dagligt vores kunder inden for bl.a. el-varme, ATEX- varmelegemer, følere, styring og regulering samt køleprofiler.

E-mail: jk@newtronic.dk
Telefon: +45 76 69 70 90

Morten Rasmussen

Morten Rasmussen
Teknisk Salg

Morten er uddannet elektroniktekniker og har mange års erfaring med salg og rådgivning af tekniske produkter samt løsninger.

Morten er intern teknisk sælger. Han rådgiver dagligt vores kunder inden for bl.a. el-varme, ATEX- varmelegemer, følere, styring og regulering samt køleprofiler.

E-mail: mr@newtronic.dk
Telefon: +45 76 69 70 90

Susanne Mølgaard Hansen

Susanne Mølgaard Hansen
Intern Salgsback-up

Susanne er uddannet kontorassistent og har mange års erfaring med intern og ekstern salgsback-up, kundekontakt, ordrebehandling og marketingopgaver.

Susanne er firmaets interne salgsback-up. Hun fungerer som firmaets blæksprutte og tager sig af alle de daglige administrative opgaver.

E-mail: smh@newtronic.dk
Telefon: +45 76 69 70 90