20. maj 2022

Newtronic 20 år

2002 – 2022

Den 8. juni fylder Newtronic 20 år.

Det markerer vi med tilføjelsen af Newtronic Green Solutions, der hjælper industrivirksomheder med at omstille deres produktion fra fossile brændsler (gas, olie og kul) til elvarme. Det er vi allerede i fuld gang med på flere forskellige projekter.

Og der er såmænd heller ikke så meget nyt i det for os. Vi har de sidste 20 år produceret kundedesignede elvarmeløsninger til industrien med stor succes. Derfor hjælper vi gerne virksomhederne videre med den grønne omstilling i deres produktion – både så de kan sikre deres energiforsyning (som jo pt. kan se lidt truet ud) og de kan blive uafhængige af fossile brændsler i god tid før 2050.

Hos Newtronic holdes fejringen af de 20 år ellers internt med medarbejdere samt deres partnere forud for sommerferien. For selvom vi lever af at sælge teknisk komplekse løsninger, så handler Newtronic om mennesker. Det betyder også, at vi har et stort fokus på at sikre den gode arbejdsdag, bl.a. ved at skabe et godt, stærkt team og sikre, at vi får bragt vores medarbejderes kompetencer bedst muligt i spil.


Tilbage til oversigten