17. december 2020

Tak til alle for et godt samarbejde i 2020

Nu hvor 2020 snart lukker og slukker, kan vi se tilbage på et år som ingen af os nogensinde vil glemme, et år hvor samarbejde og sammenhold pludselig fik en helt ny betydning.

Samarbejde skaber succes og netop samarbejde er hovedårsagen til, at vi i Newtronic er kommet godt og forstærket igennem året.
Vi vil i den forbindelse gerne benytte lejligheden til at takke vores kunder og samarbejdspartnere, for den store vilje og fleksibilitet der er blevet vist i et anderledes 2020.

 

Går til 2021 med stor optimisme

Vi fik i 2020 meget positive feedback fra vores kunder, dette forpligter naturligvis - derfor tager vi hul på et nyt år med arbejdshandskerne på. Vi har store forventninger og ambitioner for 2021 og forventer inden længe at kunne løfte sløret for de første nye tiltag.

Vi håber på at tiden inden længe er til, at vi igen kan komme i bilerne og ud at besøge jer alle sammen. I mellem tiden vil vi dog gerne opfordre dig/jer til at følge med på vores LinkedIn side, her vil vi præsentere jer for vores brede produktportefølje, produkt nyheder, samt generelle nyheder fra Newtronic.

Afslutningsvis vil vi gerne ønske dig og din familie en rigtig glædelig jul og et godt nytår.


Tilbage til oversigten