18. marts 2019

Velkommen til et nyt Newtronic

Efter måneders arbejde kunne vi endelig løfte sløret for vores nye visuelle identitet

Da Newtronic i efteråret 2018 fik ny ledelse, var det også starten på en ny udvikling af Newtronic som virksomhed. Det er en lang proces, for de gode resultater kommer som bekendt at et grundigt forarbejde. 

En del af Newtronics udvikling har været at få skabt en ny visuel identitet. Det lyder som om, det kun handler om indpakning, men faktisk handler det helt præcist om at få indpakningen til at passe sammen med indholdet. Derfor lå der også meget forarbejde i at finde ind til kernen af virksomheden, inden vi kunne arbejde os ud til et færdigt visuelt udtryk. 

Vi har også haft eksterne øjne på den opgave. Bureauet Bubble har trykket os på maven og hjulpet os med processen. Det har været en øjenåbner, fordi det er næsten uundgåeligt, at man internt tager mange ting omkring virksomhedens identet for givet. Det blev der rusket op i, da Bubble begyndte at grave.

Resultatet blev et nyt logo, der dannede baggrund for hele den visuelle identitet, der fra nu af skal identificere Newtronic. En del af logoet er en tredelt stjerne, der symboliserer os og vores samarbejdspartnere. Du kan læse mere om stjernens betydning her.


Tilbage til oversigten