13. september 2021

Vi søger en intern teknisk konsulent

OBS: Stillingen er besat.

Hos Newtronic oplever vi et stort behov for automatik- og elvarmeløsninger. Det er vores opgave at levere de bedste løsninger og en fantastisk service på nogle lidt komplekse projekter og/el. udfordringer inden for rådgivning og salg af Teknisk elvarme, styring & regulering samt køleprofiler til vores kunder. Derfor søger vi en sand tryllekunstner inden for teknisk rådgivning til kontoret i Horsens. En der kan tryllebinde vores kunder med en superb service og som elsker tekniske problemløsninger.

Som intern teknisk konsulent hos Newtronic vil dine stærke kompetencer inden for teknisk projektstyring (hurtigere end et knips med fingrene) bidrage til, at du bliver en vigtig del af vores service og salgsproces.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Design, udvikling og rådgivning inden for automatik og tekniske elvarme produkter til industrien, i tæt ping pong med kunden og vores europæiske samarbejdspartnere.
  • Vedligeholdelse og udvikling af vores Automatik område sammen med vores sælgere.
  • Teknisk projektstyring.
  •  Udarbejdelse af tilbud på tekniske løsninger og/eller projekter, ofte i samarbejde med vores sælgere.

 

Om dig:

Vi forestiller os at du har en uddannelsesmæssig baggrund som f.eks. maskinmester, tekniker, ingeniør, elektriker, en baggrund fra tavlebranchen eller en anden handelsvirksomhed med salg af tekniske produkter. Vigtigst er det dog, at du kommer med en ”can do” attitude og trives med at være en bomstærk support, der forstår kundernes behov og kan tilbyde individuelle løsninger.

Du behøver ikke at være i stand til at hive en kanin op af hatten, så længe du trives med megen kundekontakt og en uformel kultur. Her må man gå i shorts og t-shirt hver dag – når bare du er glad og løfter i flok. Sidstnævnte betyder også, at du motiveres af at få afsluttet opgaverne tilfredsstillende og overholde deadlines.

Du arbejder hjemmevant i ERP- og CRM-systemer, i Microsoft office-pakken og har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk.

 

Det får du:

Vi kan tilbyde en hverdag i en mindre virksomhed, hvor alle er med til at videreudvikle og påvirke tingene, og hvor du i høj grad selv påvirker og planlægger din dagligdag.

Du får grundig oplæring og produkttræning, besøg og træning hos vore udenlandske leverandører samt messebesøg. Her er vækst og fantastiske kollegaer – og du får mulighed for at udvikle dig og tage ansvar.

Alt det ”sædvanlige”: løn svarende til dine kvalifikationer, pension, sundhedsforsikring, fleksibilitet, frugtordning og fredagsrundstykker, massagestol, bordfodbold, air hockey og et hyggeligt sofamiljø… Desuden har du her mulighed for at tage din leverpostejmad med over vejen og nyde frokosten med udsigt over Horsens fjord.

 

Newtronics ånd

I Newtronic bliver du en del af et stærkt team, som tilsammen har mange års erfaring inden for faget. Men selvom vi lever af at sælge teknisk komplekse løsninger, så handler Newtronic om mennesker. Vi har et stort fokus på at sikre den gode arbejdsdag. Her er plads til at være lige præcis den man er. For vores medarbejdere skal tro på Newtronic og være glade for at gå på arbejde. På samme måde er det vores mål, at alle vores samarbejdspartnere og kunder er glade for at arbejde sammen med os. Det sikrer vi gennem åbenhed, ærlighed og dialog. Netop derfor står virksomheden også som en stærk samarbejdspartner for sine kunder og leverandører. Den virksomhedsånd skal du selvfølgelig have lyst til at være en del af.

”Just do it” – vi gennemgår løbende alle indkomne ansøgninger, så send os allerede nu din ansøgning via brevdue, snailmail eller på: mw@newtronic.dk

Ved evt. spørgsmål til stillingen kan du kontakte Morten Windel, på mobil: +45 6043 7030 eller e-mail: mw@newtronic.dk 


Tilbage til oversigten