AMARC

Italienske AMARC er en førende producent og har stor erfaring i at designe og producere varmeovne til tromler og IBC-tanke. Ved hjælp af air flow formår de at sikre en enormt præcis varmefordeling på helt ned til kun et par grader i ovnene.

AMARC Varmeovne løser tempereringsopgaver for medier, der er opbevaret i tromler, IBCtanke eller andre emner, hvor en pålidelig og økonomisk temperering er påkrævet.

Når et medie skal anvendes ved en bestemt temperatur, eller opvarmes inden brug, for at ændre viskositeten, som tjære, harpiks, fedtstoffer, olier og andre viskose stoffer, løser vores varmeovne opgaven.

Sådan fungerer en AMARC varmeovn

Varmeoverførselsprocessen foregår hovedsageligt ved luftkonvektion.

En ventilationsenhed installeret i den øverste del af skabet suger luft ind, leder den mod varmeelementet eller en varmeveksler forsynet med væske (varmt vand, mættet damp, diatermisk olie) og føres til en tilførselskanal, som leder den opvarmede luft ensartet på tromlerne eller beholderne, hvilket skaber den turbulens, der er nødvendig for optimal varmeudveksling.

Processen "styres" af en digital temperaturregulator installeret inde i kontrolpanelet og parret med en sonde installeret i en passende position.

amarc varmeovn illustration

Newtronic er eneforhandler af AMARC varmeovne i Danmark

I Danmark er Newtronic eneforhandler og leverandør af varmeovne fra AMARC. 

amarc varmeovn ATEX


Tilbage til oversigten