Totale elektronikløsninger

I Newtronic er det altid samarbejdet og løsningen, der er i fokus. Vi udvikler og forhandler en lang række løsninger selv, og vi har fokus på vores kerneområder, som er løsninger indenfor el-varme, følere, controllere, samt køleprofiler  og termisk ledende materiale. Det er ofte komplekse udfordringer, men vi arbejder for at processen er så ukompliceret og transparent som muligt. Men vi ved også, at vi ikke kan være eksperter på alt.

Vi har derfor indgået et strategisk samarbejde med nogle udvalgte partnere, og en af disse partnere er CB Svendsen, som leverer totale elektronikløsninger udviklet og produceret inden for virksomhedens rammer eller i samarbejde med andre leverandører, videncentre o.l.

CB Svendsen A/S leverer state-of-the-art elektronikløsninger spændende fra udkast til afkast, udvikling af soft- og hardware, PCB-layout, mekanisk design, produktion fra a til z, aftersales services og tests, som sikrer, at produkterne overholder offentlige godkendelser herunder EMC, og vi er derfor rigtig glade for at have dem som samarbejdspartner.

Samarbejdet med CB Svendsen er et åbent samarbejde, hvor vi ikke er afhængige af hinanden. Vi samarbejder og henviser til hinanden, når det giver værdi for vores eksterne samarbejdspartnere. Sammen med CB Svendsen har vi desuden mulighed for at tilbyde nogle totalløsninger, som vi ikke ellers havde kunnet lave, fordi vi kan trække på deres ekspertise indenfor elektronikløsninger.

Du kan læse mere om CB Svendsen på deres hjemmeside.


Tilbage til oversigten