ColdJet holder reparationsbehovet på et minimum.

ColdJet udvikler og producerer tørisblæsningssystemer til rengøring, overfladebehandling og efterbehandling af dele. Deres anlæg bliver installeret i hele verden, så det er vigtigt, at kvaliteten er i top.

Virksomheden hed tidligere IceTech men blev i 2016 opkøbt af amerikanske ColdJet. De nye ejere har hele tiden haft et ønske om at fortsætte den sunde udvikling, og med de nye kolleger på den anden side af Atlanten, er der kommet endnu mere fart på i Bramming. Med en travl produktion er det vigtigt, at udstyret er i orden. En del af det udstyr er varmepatroner. Man forbinder måske ikke umiddelbart tøris med varmepatroner, men de er en vigtig del af maskineriet, og det er her, Newtronic kommer ind i billedet.

Vi leverer varmepatroner til ColdJets produktion, der har været med til at sikre en glidende produktion og holdbare maskiner. ColdJets tidligere udfordringer med fugt i varmepatronerne blev løst med Newtronics vandtætte forsegling.

Det er vigtigt, at maskinerne ikke kræver for meget vedligehold, for en del af ColdJets service er, at de sender montører ud til at alle afkroge af verden for at reparere og vedligeholde maskinerne.

"Vi har oplevet en god dialog med Newtronic. De ser vores udfordringer som deres udfordringer, og er hurtige til at få dem løst." - Jesper Moslund, ColdJet ApS

Det ser bestemt ikke ud til, at udviklingen for ColdJet går andet end opad de næste år. I Newtronic glæder vi os til at være med på den rejse.


Tilbage til oversigten