Et længerevarende samarbejde med AVA Group

AVA Group er en design- og produktionsvirksomhed, der designer og producerer deres egne Hi-Fi produkter.

I begyndelsen specialiserede de sig i analoge systemer, men gennem de senere år har de opbygget et upåklageligt ry som førende inden for digitale produkter med enestående innovation og kvalitet.

I dag er deres portefølje omhyggeligt afbalanceret mellem analoge og digitale områder, med unikke specialiseringer i begge, så kunderne altid kan forvente den bedste kvalitet på markedet inden for Hi-Fi produkter.

Det, der gør, at deres produkter er af den højeste kvalitet og er et high-end produkt, er den kvalitet, som de bruger til at bygge produkterne.

Virksomheden har in-housed så mange af de processer, der har været muligt, for netop at have styring over processerne og sikre den høje kvalitet i produkterne. Der er dog nogle elementer, som AVA Group er nødt til at outsource, og her kommer vi hos Newtronic ind i billedet.

Begyndelsen på samarbejdet

AVA Group manglede en samarbejdspartner med den nødvendige viden og knowhow om køleprofiler, der kunne anvendes i deres produkter. Køleprofiler i deres forstærkere har en meget væsentlig funktion, og det stiller store krav til profilerne. En effektforstærker brænder en masse effekt, og den bliver typisk varm, hvilket stiller store krav til køleprofiler. Jo mere køling, der er i køleprofilerne, jo bedre kan forstærkerne køre uden at ramme en mur, hvilket ødelægger den samlede oplevelse med produktet.

AVA Group søgte en samarbejdspartner der netop har specialiseret sig i køleprofiler og har fremstillet et standard produkt, der fungerer optimalt til formålet.

AVA Group stiller ekstremt høje krav til udførelse, virkningsgrad og ikke mindst æstetik, da de producerer forstærkere i den absolutte High-End klasse.

Som produktionsvirksomhed har AVA Group et ønske om at sprede sine leverandører ud på flere områder, og her er vi hos Newtronic en af de faste samarbejdspartnere.

Et samarbejde gennem en lang årrække

Newtronic har siden 2017 leveret flere forskellige kundetilpassede køleprofiler til AVA Group. Det er både bearbejdede og ubearbejdede køleprofiler til deres produkter. Vi har været involveret i forskellige produkter, heriblandt dette projekt, hvor vi har leveret køleprofiler til forstærkerne.

Vi har haft et samarbejde med Newtronic, og de har gennem en årrække bevist, at de er leveringssikre. De har været meget stabile, de har været stærke og de har været imødekommende, fleksible og ærlige. De har kunnet sætte nogle grænser for dem selv og forventningsafstemme. Det har gjort, at vi har haft større tillid til at lægge flere ordrer ved dem”, fortæller Alexander Vitus Mogensen, CEO & Co-owner hos AVA Group.

AVA Group fortæller derudover, at samarbejdet er baseret på vores leveringssikkerhed, mulighed for sparring samt vores kendskab til produkterne, og det er vi utrolig stolte af.


Tilbage til oversigten