Design, udvikling og service på tavler og automation

I Newtronic er det altid samarbejdet og løsningen, der er i fokus. Vi udvikler og forhandler en lang række løsninger selv med fokus på vores kerneområder: el-varme, følere samt køleprofiler og termisk ledende materiale. Det er ofte komplekse udfordringer, men vi arbejder for at processen er så ukompliceret og transparent som muligt. Men vi ved også, at vi ikke kan være eksperter på alt.

Vores samarbejdspartner indenfor tavler og automation er tic-elkas. I samarbejdet med tic-elkas har vi fået en samarbejdspartner, der kan designe, udvikle og producere el-tavler, ligesom de kan rådgive dig om  automation.

tic-elkas arbejder på hele tiden at holde sig opdaterede på de nyeste regler og standarder, så du trygt kan overlade produktionen af dine tavler og kontrolpaneler til dem. Samtidig har tic-elkas et stort hold af specialiserede serviceteknikere, som står klar til at hjælpe, når der er behov. På den måde er tic-elkas din partner – også efter tavlen er monteret.

Vi vil gerne sikre, at du får en god service og får løst dine udfordringer. Derfor er vi helt trygge ved at henvise til tic-elkas, når vi får forespørgsler på tavler og automation. Har du brug for rådgivning om el-tavler eller automation? Så kan du kontakte en af tic-elkas’ konsulenter her.


Tilbage til oversigten