HVAC - Blog

Rymaskon, perfekt løsning til intelligent individuel rumstyring

Leder du efter en løsning til din individuelle rumstyring?

Rymaskon serien fra S+S Regeltechnik bruges til at styre temperatur, VAV, solafskærmning og belysning, inklusive dæmpningsfunktion.

Uanset om det er kontor, lægeklinik, catering, hotel eller private værelser - bygningsautomatisering med Rymakon er alsidig og smart.

Takket være intelligent Modbus eller trådløs Modbus-kommunikation kan enhederne også integreres problemfrit i eksisterende bygningsstyringssystemer. Dette sparer tid og penge.

Rymaskon imponerer med sit højkvalitetsudseende, elegante overflader i hvid og sort og et farvedisplay med høj kontrast. Rymaskon er udviklet, designet og produceret af S+S Regeltechnik i Tyskland.

Rymaskon rumkontrol

Hvad er Rymaskon?

Den udvidede produktfamilie af moderne Rymaskon individuelle rumregulatorer giver dig mulighed for at overvåge og styre: 

 1. Rum tilstedeværelse
 2. Temperatur
 3. Ventilator / VAV
 4. Belysning
 5. Solafskærmning

rymaskon intelligent rumkontrol

Kontrolsystemet kan desuden detektere åbne vinduer ligesom der kan laves programmerbare nulstillinger. Dette gør det muligt at drive bygninger på en energioptimeret og miljøvenlig måde.

Fordele ved Rymakon®:

 • Tidløst design i et elegant hus (hvid/sort)
 • Intuitiv betjening med moderne grafik og touch
 • Bredt udvalg af konfigurationsmuligheder
 • Integrerede sensorer til energieffektiv rumventilation
 • Energibesparende og miljøvenlig takket være automatisk lysstyrkejustering, stand-by, wake-up, tidsstyring mv.
 • Omfattende styring af rumbelysning med dæmpningsfunktion og farveindstillinger
 • Mange standardsprog til menustyring
 • Hurtig og nem installation

Hvorfor har I brug for en individuel rumcontroller?

Ønsker du at overvåge og justere temperaturen på dit kontor efter behov? Vil du gerne kunne styre ventilationen og afskærmningen i dit rum baseret på dagslys, vejrforhold, inde- og udendørs temperatur samt luftkvalitet?

rymaskon mødelokale opsætning

Saml alle disse værdier og funktioner i én kontrolenhed for direkte at påvirke forholdene i dit rum – enten gennem kommunikation mellem din rumstyring og bygningsstyringssystemet eller ved hjælp af selvstændige enheder.

Intelligent individuel rumstyring kan dermed yde et væsentligt bidrag til menneskers trivsel og sundhed samt hjælpe med at gøre dine lokaler energibesparende.