Kundedesignede løsninger
Kundedesignede løsninger

Løsninger der er tilpasset din produktion

Standardløsninger er ikke for alle. Det ved vi, fordi vi gennem de sidste 20 år har leveret tilpassede løsninger til kunder indenfor brancher som maskinbyggere, medicinal- og fødevareindustrien mv., hvor der er behov for opvarmning, lufttørring og inddampning.

Mange af virksomhederne har høje krav om datasikkerhed og kvalitetssikring, de skal leve op til i deres produktion. Derfor har vi en god forståelse for de forskellige processer og vores stærke team af tekniske konsulenter kan hjælpe dig med at finde den løsning, der passer bedst ind i netop din produktion.

Vi kan levere kundedesignede løsninger som enkelte komponenter – eksempelvis inline heatere, varmepatroner, kanalvarmelegemer og temperaturfølere - eller samlede systemløsninger inden for både teknisk elvarme og køleprofiler. 

Sådan foregår processen

content/green-solutions-timeline.png

STEP 01: KONTAKT

Når du tager kontakt til Newtronic er det selvfølgelig helt uforpligtende. Vi starter med en snak omkring din virksomhed, dine udfordringer og dit behov. Herefter booker vi et møde sammen. Det kan enten foregå hos dig eller via Teams, hvor vi kan snakke nærmere omkring specifikationerne på en evt. løsning.

Tag endelig fat på os allerede nu - du kan enten kontakte os her eller booke et teams møde med os her.

STEP 02: SPECIFIKATIONER

Hvor høje temperaturer har I behov for, skal I have bygget en tavle til styringen, hvilket medie skal opvarmes, er det i en ATEX zone, hvad har I af indbygningsmål og materialekrav…?

Der er mange spørgsmål undervejs, men i fællesskab får vi dem alle afdækket og finder frem til jeres konkrete behov. På den måde kan vi gøre det vi er allerbedst til – nemlig at designe en løsning, der er specifikt tilpasset til din produktion.

Vil du gerne have et eksempel? Her kan du læse mere om den kundetilpassede løsning, vi har leveret til Campen Machinery.

STEP 03: LØSNING DESIGNES

Vi beregner og finder frem til den løsning, der skal opbygges for at opfylde jeres specifikationer. Det drejer sig helt konkret om typen af varmelegeme, controllere, styring mv. Herefter gennemgår vi valgene med jer, så vi kan sikre en løsning der er fuldt ud tilpasset jeres produktion.

Herefter får I et tilbud på løsningen. Så snart I har lagt en bestilling, går vi i gang med at få produceret tegninger af  den samlede løsning. Efterfølgende får I en endelig gennemgang, hvor I kan se de producerede step filer. På den måde sikrer vi os, at alt er blevet vendt inden vi sætter produktionen i gang.

STEP 04: IMPLEMENTERING

Når I bestiller den kundedesignede løsning, vi har lavet til jer, sætter vi straks gang i produktionen og holder jer naturligvis godt opdaterede på leveringstider mv. Formentlig har I også lidt, der skal klargøres hos jer. Herefter kan I straks påbegynde arbejdet med implementering og test af anlægget, når løsningen er blevet leveret hos jer.

STEP 05: OPFØLGNING

Selvom projektet nu er afsluttet slipper vi jer ikke helt. For vi vil så gerne vide, hvordan det går. Derfor tillader vi os også at lave en opfølgning med jer omkring 6 mdr. efter implementeringen, så vi kan sikre os, at anlægget fungerer som det skal.

bubble