Det er vores <strong>dygtige team,</strong> der gør os stærke
Det er vores dygtige team, der gør os stærke

Om Newtronic

Hos Newtronic har vi 20 års erfaring indenfor rådgivning og salg af elvarmeløsninger, temperaturfølere, automatik og controllere, køleprofiler og termisk ledende materiale. Vi har flere end 1500 industrivirksomheder på kundelisten og stor erfaring med tilpassede løsninger og god kundeservice.

For selvom vi sælger tekniske produkter til industrien, så handler Newtronic om mennesker. Vores medarbejdere skal tro på Newtronic og være glade for at gå på arbejde. Og på samme måde er det vores mål, at alle vores samarbejdspartnere er glade for at arbejde med os. Det gælder både for dem, der producerer vores produkter og for dig som kunde, der skal bruge nogle af vores løsninger. Det sikrer vi gennem åbenhed, ærlighed og dialog.

Derfor gør vi også hver dag vores bedste for at behandle vores kunder og leverandører, som vi selv vil behandles. Det betyder også opretholdelse af status på ordre og at sørge for at alle er opdaterede og føler sig i trygge hænder, når de er kunder hos Newtronic. Og så sætter vi stor pris på den personlige relation til vores samarbejdspartnere.

Vi ønsker at gøre det overskueligt for dig

Newtronic rådgiver, designer og forhandler løsninger indenfor elvarme, følere, controllere, samt køleprofiler og termisk ledende materiale. Det er ofte komplekse udfordringer, men vi arbejder for at gøre processen så ukompliceret og transparent som muligt. Hos os foregår det gennem en tæt dialog med vores samarbejdspartnere, for vi ved, at en god løsning er tilpasset dig.

Hvordan løser vi din udfordring?

Når du kontakter os i forbindelse med et projekt, starter vi altid med at spørge ind til dit projekt og din produktion. Det er nemlig din udfordring, der er udgangspunktet. Først når vi kender omstændighederne omkring den, arbejder vi videre sammen med dig på at finde den rette løsning baseret på din virksomheds behov. Det er filosofien i Newtronic.

Vi ser kunder og leverandører som samarbejdspartnere, og vi tror på, at det er gennem en åben dialog med begge parter, de gode løsninger opstår. Du er eksperten i din proces og din produktion. Derfor er det også i samarbejde med dig og med udgangspunkt i dine oplysninger, at vi arbejder på at lave din løsning.


Dialogen om din
udfordring starter
Vi lytter og spørger
ind til dine behov
Vi undersøger
mulighederne
Vi rådgiver og hjælper
dig til en optimal løsning
Du får en løsning, der
er tilpasset dig

En god løsning er tilpasset dig

Den gode løsning findes i sweetspottet mellem din udfordring, vores leverandørers produkter og vores ekspertviden. Har du brug for sparring på et projekt? Så kontakt os her – vi tager gerne en snak over telefonen, via mail eller over et onlinemøde.

Vores fokus er altid løsningen. Ofte kan vi selv sammen med vores interne samarbejdspartnere finde en god løsning. Men en sjælden gang imellem kan vi ikke levere den mest optimale løsning. Og når det er tilfældet, sørger vi altid for at sende kunden godt videre. Det synes vi nemlig er god service.

bubble