Det er vores dygtige team, der gør os stærke

En god løsning er tilpasset dig

Newtronic rådgiver, designer og forhandler løsninger indenfor el-varme, følere, controllere, samt køleprofiler og termisk ledende materiale. Det er ofte komplekse udfordringer, men vi arbejder for at gøre processen så ukompliceret og transparent som muligt. Vi tror på en tæt dialog med vores samarbejdspartnere. Fordi vi ved, at en god løsning er tilpasset dig.

Hvordan løser vi din udfordring?

Det er udfordringen, der er udgangspunktet. Først når vi kender omstændighederne omkring den, arbejder vi videre sammen med dig på at finde din løsning. Det er filosofien i Newtronic. Det er derfor, vores konsulenter altid starter med at spørge ind til din udfordring og din produktion. Løsningerne på industriens udfordringer kan ikke bare hives op ad skrivebordsskuffen, de skal tilpasses udfordringen og forholdene på stedet.

Vi tænker samarbejde strategisk

Det handler om samarbejde. Vi gemmer ikke leverandørlisten i skuffen. Vi ser kunder og leverandører som samarbejdspartnere, og vi tror på, at det er gennem en åben dialog med begge parter, de gode løsninger opstår. 


En god løsning er tilpasset dig

Newtronic handler om mennesker. Vores medarbejdere skal tro på Newtronic og være glade for at gå på arbejde. Ligesådan er det vores mål, at alle vores samarbejdspartnere er glade for at arbejde med os. Det gælder både dem, der producerer vores produkter og dig, der skal bruge nogle af vores løsninger. Det sikrer vi gennem åbenhed, ærlighed og dialog.

Vores fokus er altid løsningen. Ofte kan vi selv sammen med vores interne samarbejdspartnere finde en god løsning. Men nogle gange kan vi ikke levere den optimale løsning. Derfor har vi et åbent samarbejde med en række virksomheder, der kan levere de løsninger, vi ikke kan.

bubblemedia