Det er vores <strong>dygtige team,</strong> der gør os stærke
Det er vores dygtige team, der gør os stærke

Privatlivspolitik

Newtronic er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med loven.


Newtronic
Ove Jensens Alle 35F
DK-8700 Horsens
Denmark

Telefon: + 45 76697090
Mail: marketing@newtronic.dk

 

1. Typer af data vi indsamler på vores hjemmeside

Vi indsamler oplysninger om dig for at sikre kvaliteten i vores tjenester, samt i vores kontakt med dig. I nogle tilfælde, som f.eks. når du abonnerer på vores nyhedsbrev, vil vi bede om samtykke.

De typer data vi indsamler:

Personlige oplysninger: Dette er de oplysninger, du selv indtaster for at abonnere på vores nyhedsbrev eller for at få adgang til markedsføringsindhold. Eksempler på personlige oplysninger er dit navn og din e-mail-adresse eller din addresse.

Oplysninger om din computer: Vi bruger cookies til at indsamle oplysninger om din adfærd på vores hjemmeside. Oplysningerne omfatter data såsom de mest besøgte websider, din IP-adresse eller din landekode. Vi bruger disse data til at lære, hvordan vi kan forbedre din online-oplevelse. Du kan ikke identificeres personligt på grundlag af disse oplysninger.

Vi indsamler, bearbejder og gemmer kun data, der er relevante for de ovennævnte formål. Vi bruger ikke flere data, end vi har brug for for at kunne opfylde vores mål.

 

2. Få adgang til vores markedsføringsindhold:

For noget af vores markedsføringsindhold, som f.eks. brochurer, artikler eller nyhedsbreve, vil du blive bedt om at give dine kontaktoplysninger. Vi bruger disse data til at sikre, at du får det forventede indhold og til at forbedre vores viden om dine interesser. 

 

3. Dine data bliver slettet, når deres formål er opfyldt


Vi sletter dine data når de ovennævnte formål er opfyldt. Oplysningerne på din computer vil normalt blive opbevaret i 26 måneder efter brug. Dine personlige oplysninger vil blive gemt, medmindre du afmelder dig.  Vi vil dog slette dine data efter 24 måneders ikke-aktivitet. Når du sender dine personlige oplysninger som ansøgning til en stilling, bliver dine data slettet automatisk efter seks måneder, medmindre du fornyer dit samtykke. Du vil blive informeret om brugen og formålet med indsamlingen af dine data via cookies før vi indsamler disse. 

 

4. Du har ret til at få adgang til dine personlige oplysninger

Du har ret til at få adgang til dine personlige oplysninger. Du har ret til, på ethvert tidspunkt, at vide, hvilke data vi indsamler og hvordan vi behandler oplysningerne. Du kan desuden få adgang til oplysninger, som f.eks. hvor længe vi opbevarer dine personlige oplysninger og hvem der modtager data om dig. Dog kan din adgang begrænses af hensyn til beskyttelsen af andres privatliv, forretningshemmeligheder og intellektuelle ejendomsrettigheder. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger ovenfor.

Hvis du mener, dine oplysninger er urigtige eller vildledende, kan du altid kontakte os og bede os om at korrigere eller supplere dine oplysninger. Du har ret til at bede os om at slette eller blokere dine data. I nogle tilfælde har vi en forpligtelse til at slette dine personlige data. Det gælder for eksempel, hvis du trækker dit samtykke tilbage.

Hvis du mener, at dine oplysninger ikke længere er nødvendige iht. det formål, vi indhentede dem til, kan du anmode om at få dem slettet. Du kan desuden kontakte os, hvis du mener, at dine personlige oplysninger behandles i strid med loven eller andre juridiske forpligtelser. Når du sender en anmodning om at rette eller slette dine personlige data, vil vi undersøge, om betingelserne for din påstand er opfyldte, og i så fald foretage ændring eller sletning så hurtigt som muligt.

 

 

5. Dine rettigheder

Du har ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personlige oplysninger. Du kan desuden gøre indsigelse mod vores videregivelse af oplysninger til markedsføringsformål. Du kan bruge kontaktoplysningerne nævnt overfor til at fremsætte krav. Hvis din påstand er berettiget, vil vi afbryde behandlingen af dine personlige oplysninger. 

 

6. Påstand

Du har ret til, til enhver tid at indgive en klage direkte til Newtronic. Din klage kan indsendes via mail til info@newtronic.dk (se desuden kontaktoplysninger ovenfor). Du kan også rette henvendelse til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, om vores behandling af dine personlige oplysninger. Klager kan indgives til dt@datatilsynet.dk eller via telefon +45 33 19 32 00. Læs mere på https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/ 
 
Vi forbeholder os ret til at opdatere Privatlivspolitikken. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil du få besked via e-mail eller gennem en synlig formular på vores hjemmeside.

bubble