Temperaturstyring, processstyring, måling og datalogning
Temperaturstyring, processstyring, måling og datalogning

Med produkter og software fra Eurotherm er din virksomhed optimeret til industriel automation

I en moderne fremstillingsindustri er der et stort behov for en automatiseret produktion, der er bygget op på effektive og præcise løsninger. Kravene til udstyrets holdbarhed og robusthed er høje, fordi produktionerne afhænger af, at udstyret fungerer.

Når du vælger produkter fra Eurotherm får din virksomhed udstyr der letter driften, reducerer programmeringstiden, og som indeholder gennemprøvede og markedsledende kontrolalgoritmer samt datastyringsstrategier. Dermed forbedrer du kvaliteten af dit anlæg, holder høje oppetider og en høj MTBF (Mean Time Between Failures) og sikrer at alle de indsamlede data opbevares sikkert.

Prækonfigureret software

Når du køber dine Eurotherm produkter gennem Newtronic får du ikke kun et produkt, hvor kvalitet, brugervenlighed og driftspålidelighed er i højsædet. Vi designer og tilpasser enheden til din applikation. Det vil sige, at når du f.eks. bestiller en PID-regulator, så angiver du, hvad du har brug for - inputtyper, styrefunktioner og outputtyper - og så sørger vi for, at instrumenterne sendes prækonfigurerede til dig klar til brug.

Præcis effektstyring er et af vores specialistområder

Hos Newtronic ved vi at mange produktions- og industrivirksomheder har et stort behov for en driftssikker effektstyring uden udsving. Vi leverer derfor tyristor-enheder fra Eurotherm af høj kvalitet, der kan levere strøm i længere eller kortere pulser - selv ned til en halv forsyningsperiode - hvilket tillader en præcis styring af belastningen, så den nøjagtigt matcher dit varmebehov. Faktisk kan vi levere tyristorstyringer helt op til 4000A med ekstern vandkøling og tyristorstyringer som indeholder specialopsætninger lavet til infrarøde varmelegemer, der ofte bruges i ovne (IR).

Med den præcise kontrol over temperaturen får I en forbedret produktkvalitet og et reduceret termomekanisk slid på varmeelementerne, hvilket resulterer i færre produktionsstop, lavere vedligeholdelsesomkostninger og en konsekvent langsommere ældning af udstyret.

Styr stabiliteten i de industrielle processer

De fleste industrielle processer såsom plastekstrudering, metal- og varmebehandling eller halvlederfremstilling kræver en stabil ”lige-linje” regulering og kontrol af temperaturen. Kontrolenhedens kombinerede PID output giver dig den bedste målenøjagtighed ved at adskille virkelige værdier fra støj og interferens. Dermed får du med en styringsenhed fra Eurotherm alle de funktioner, du skal bruge for at have kontrol over selv de sværeste processer.

Inden du vælger en kontroller, er det dog vigtigt, at du gør dig nogle overvejelser om, hvad dens funktion skal være, og om du er sikker på, at en kontroller er det rigtige valg. Du kan se vores automatik produkter her og vores whitepaper om kontrollere her, men hvis du er i tvivl, er det altid en god idé at få afklaret dit behov med en professionel først.

Datalogging til sikring af dataintegritet

Med Eurotherms serie af dataoptagere, der er specielt designet til at imødekomme industriens krav til dataintegritet af procesregistreringer inden for farmaceutiske, rumfarts-, bil-, fødevare- og drikkevareapplikationer kan du sikre dig, at dine dyrebare procesdata opbevares sikkert. Dataoptageren giver sikker datalagring og nem adgang til procesregistreringer og gør det muligt for dig at indsamle alle de data som kan være påkrævede for at overholde visse industribestemmelser, især indenfor varmebehandling og Life Sciences. Med dataloggere fra Eurotherm kan alle dine data krypteres under overførslen til arkiv- eller backupservere ved hjælp af SFTP for at forhindre opsnapning eller forfalskninger. Dataredundans leveres ved hjælp af en lagrings- og videresendelsesmekanisme for at undgå tab af data, hvis en netværksforbindelse svigter.

Newtronic og Eurotherm

Hos Newtronic er vi specialister i at levere komplette elvarmeløsninger, der dækker opvarmning, styring og kvalitetssikring og som er tilpasset vores kunder. Har du en opgave, som vi skal kigge på, står vores tekniske konsulenter klar til at tage imod din henvendelse - du kan f.eks. booke en tid til et onlinemøde med en af dem her. Som den eneste autoriserede Eurotherm Solution Provider i Danmark, sørger vi for, at du får den bedste, tekniske rådgivning og support i forbindelse med dit køb og din implementering af et af Eurotherms produkter gennem os.

Er du interesseret i at se et eksempel på en løsning, der indeholder både opvarmning og temperaturstyring, så kan du læse mere om den samlede løsning, vi lavede til Campen Machinery (en del af VARO Group) her.

Eurotherm har 50 års erfaring med at levere automatiseringssystemer til processtyring. De forbedrer og udvikler løbende deres produkter, så de altid møder de udfordringer, som du har i en moderne produktionsvirksomhed. Med Eurotherm får du derfor et bredt kvalitetsprogram indenfor kontrollere; temperaturkontrollere, powerkontrollere, dataloggere og proceskontrollere.


TILPASSEDE ELVARMELØSNINGER

Hvem er vi? Hos Newtronic har vi 20 års erfaring med at designe tilpassede elvarmeløsninger til vores kunder. Når du vælger os får du derfor et team af dedikerede specialister, der lytter til dine behov og skaber den bedste løsning i et tæt samarbejde med dig. Det kan du naturligvis læse meget mere om her.

Kontakt os her

bubble