Green solutions
Green solutions

Dampproduktion

Elektrisk dampproduktion er en vigtig del af den danske produktionsindustri og anvendes til en lang række formål, såsom opvarmning af emner, sterilisering og generel produktion af fødevarer.

Traditionelt har dampproduktion været en proces forbundet med brugen af fossile, forurenende brændstoffer som olie og gas, og proceduren har flere miljø- og sundhedsskadelige konsekvenser for de mennesker, som arbejder med dampproduktionen.

Elektrisk dampkedel til dampproduktion

Med en elektrisk dampproduktion gennem en elektrisk dampkedel får I en ren og miljøvenlig kilde til energi, som har flere fordele for såvel virksomheder som klimaet. Damp, produceret fra elektriske kilder, er nemlig fri for forurening og andre skadelige stoffer, som kan være til stede i de mere traditionelle kilder. Det betyder, at elektrisk damp er en sikker og pålidelig kilde til energi, som kan bruges effektivt i en lang række industrielle processer.

Løsningen bidrager såvel til en reducering af produktionens miljøpåvirkning, hvor der dog samtidig kan opretholdes den høje produktivitet og kvalitet, som kræves af produktionsindustrien i dag. 

Læs mere vores elektriske dampkedel løsninger her.

e-bog/ny-forside.png

Vi har lavet en guide, som viser dig, hvordan du kan elektrificere din produktion inden for luft, væske og damp.

Få vores gratis guide her

Førende eksperter inden for elektrisk dampproduktion

Newtronic er én af Danmarks førende leverandører af løsninger til elektrisk dampproduktion. Vi har mange års erfaring inden for industriel dampproduktion og kan tilbyde skræddersyede løsninger til virksomheder i forskellige brancher.

Vores elektriske dampkedler er designet til at være pålidelige og energieffektive og kan hjælpe virksomheder med at reducere deres energiforbrug og samtidig øge produktiviteten.

Vores team af eksperter hjælper med konverteringen af det eksisterende dampanlæg til elektrisk dampproduktion og tilbyder omfattende support, rådgivning og vedligeholdelsestjenester, så du kan være sikker på, at virksomhedens elektriske dampproduktion altid fungerer optimalt.

Har du behov for en elektrificeret løsning til dampproduktion, er du altid velkommen til at tage fat på os, så vil vi hjælpe med processen fra start til slut. Book et Teams-møde med os her eller kontakt os direkte her.

Vil du gerne vide mere om, hvordan processen i et Green Solutions projekt foregår? Så finder du mere information her.

bubble