Green solutions
Green solutions

OMSTIL DIN PRODUKTION FRA GAS TIL ELVARME

Med Danmarks klimalov fra 2020 om at reducere udledningen af CO2 fra fossile brændsler som gas, olie og kul frem mod 2030 med 70 procent - og at Danmark skal være et klimaneutralt samfund, hvor der ikke udledes mere drivhusgas end der optages senest i 2050 - er der stort fokus på den grønne omstilling i mange af landets industrivirksomheder.

Vælger man derimod elektriske varmelegemer, giver det en god mulighed for at erstatte eksempelvis gasbrændere, fordi de kan producere og fastholde meget høje, stabile temperaturer. Og man kan ved hjælp af elvarme opvarme ethvert medium (gasser, væsker og faste stoffer) direkte på stedet, hvor varmen er nødvendig. Hvis varmelegemerne ovenikøbet drives med vedvarende energi, så kan man pludselig stå med fremtidens industrielle varmeteknologi i god tid før 2050. 

 

e-bog/ny-forside.png

Vi har lavet en guide, som viser dig, hvordan du kan elektrificere din produktion inden for luft, væske og damp.

Få vores gratis guide her.

 

Med en elektrificeret produktion får du:

  • Lige nu er gas en potentiel mangelvare og hvis du bruger gasbrændere kan du derfor risikere at komme til at skulle lukke produktionen ned.
  • En grønnere profil. Din virksomhed har taget en aktiv beslutning om at reducere udledningen af CO2. Måske kan I endda spare nogle CO2 kvoter.
  • 2050 virker måske langt væk lige nu, men med trusler på energiforsyningen og svingende priser kan det godt betale sig at være ude i god tid.
  • God hjælp og kyndig rådgivning. Vi er med dig hele vejen og sikrer os, at du får den løsning, der passer bedst ind hos dig.


Forskellige muligheder

Læs mere om mulighederne for luftopvarmning, væskeopvarmning og dampproduktion samt muligheden for en hybridløsning, som kan give flere fordele.

Luft

Væske

Damp

Vil I gerne have tilskud til processen?

Der er flere muligheder for at søge om tilskud via forskellige puljer til den grønne omstilling i jeres produktion. Her kan du bl.a. læse mere om Statens tilskudspuljer, Energistyrelsens tilskudspuljer og SMV's tilskudspuljer

Hvis du har brug for lidt vejledning heri, så er du også meget velkommen til at kontakte os

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, som vi oftest bliver stillet omkring vores Green Solutions.

Kan Newtronic levere en samlet systemløsning?

Ja, med Newtronic Green Solutions hjælper vi dig fra idé til færdigt projekt. En samlet systemløsning fra Newtronic kan både indeholde rådgivning, varmelegeme, forsyningstavle, installationsarbejde, software samt support ved opstart.

Hvad er leveringstiden på en samlet Green Solutions løsning?

Et Green Solutions projekt hos Newtronic går igennem flere faser. Når alle specifikationer og ønsker er på plads, forsætter vi til designfasen. Her finjusteres og tegnes produkterne hvorefter vi gennemgår den endelige løsning med kunden. Sidste step er produktion af produkterne, hvor Newtronic løbende orientere kunden med status og evt. billeder fra produktionen. Der er mange forhold og faktorer som påvirker den samlede leveringstid for et projekt. Kontakt derfor gerne Newtronic for en uforpligtende snak om dit kommende omstillingsprojekt.

Hvor meget strøm har jeg brug for til elektrificeringsprocessen?

Hvis du kender den nødvendige effekt på varmelegemet, kan strømmen beregnes. Prøv det selv med vores beregningsværktøjer. Dem finder du lige her.

Kan man få støttemidler til at hjælpe med at omstille produktionen fra fossile brændstoffer til el?

Ja, der er flere muligheder for at søge om tilskud. Se mere om puljerne i bunden af siden her.

Hvordan kommer man i gang med grøn omstilling i industrien?

Der er mange faktorer at tænke ind i en grøn omstilling. Første step er at identificere mulighederne for omstilling af produktionen i din virksomhed. Newtronic sidder naturligvis klar til at rådgive dig, hvis I overvejer at elektrificere enten dele af eller hele virksomhedens proces. Du kan kontakte os lige her.

bubble