Green solutions
Green solutions

SKAL DIN PRODUKTION OGSÅ OMSTILLES FRA GAS TIL ELVARME?

Med Danmarks klimalov fra 2020 om at reducere udledningen af CO2 fra fossile brændsler som gas, olie og kul frem mod 2030 med 70 procent - og at Danmark skal være et klimaneutralt samfund, hvor der ikke udledes mere drivhusgas end der optages senest i 2050 - er der stort fokus på den grønne omstilling i mange af landets industrivirksomheder.

Ifølge Energistyrelsen kan 70 procent af den gas der bruges i industrien i Danmark og Europa elektrificeres. Mange af kunderne vil altså kunne elektrificere eller omstille deres produktion til andre brændsler. F.eks. kan nogle bruge letolier i en overgang i stedet. Det er dog relativt dyrt og heller ikke så godt for klimaet.

Vælger man derimod elektriske varmelegemer, giver det en god mulighed for at erstatte eksempelvis  gasbrændere, fordi de kan producere og fastholde meget høje, stabile temperaturer. Og man kan ved hjælp af elvarme opvarme ethvert medium (gasser, væsker og faste stoffer) direkte på stedet, hvor varmen er nødvendig. Hvis varmelegemerne ovenikøbet drives med vedvarende energi, så kan man pludselig stå med fremtidens industrielle varmeteknologi i god tid før 2050. Den omstilling kan vi hjælpe dig med.

e-bog/ny-forside.pngVi har lavet en guide, som viser dig, hvordan du kan elektrificere din produktion inden for luft, væske og damp.

Få vores gratis guide her

 

DET FÅR DU

Når du kontakter Newtronic for at høre mere om omstillingen fra gas, olie eller kul til elvarme, er du allerede godt på vej. Sammen finder vi så frem til den løsning, der passer bedst ind i din produktion. Med en elektrificeret produktion får du:

  • Lige nu er gas en potentiel mangelvare og hvis du bruger gasbrændere kan du derfor risikere at komme til at skulle lukke produktionen ned.
  • En grønnere profil. Din virksomhed har taget en aktiv beslutning om at reducere udledningen af CO2. Måske kan I endda spare nogle CO2 kvoter.
  • 2050 virker måske langt væk lige nu, men med trusler på energiforsyningen og svingende priser kan det godt betale sig at være ude i god tid.
  • God hjælp og kyndig rådgivning. Vi er med dig hele vejen og sikrer os, at du får den løsning, der passer bedst ind hos dig.

 

Sådan foregår processen

content/green-solutions-timeline.png

STEP 01: KONTAKT

Når du tager kontakt til Newtronic er det selvfølgelig helt uforpligtende. Vi starter med en snak omkring din virksomhed, dine udfordringer og dit behov. Herefter booker vi et møde sammen. Det kan enten foregå hos dig eller via Teams, hvor vi kan snakke nærmere omkring specifikationerne på en evt. løsning.

Tag endelig fat på os allerede nu - du kan enten kontakte os her eller booke et teams møde med os her.

STEP 02: SPECIFIKATIONER

Hvor høje temperaturer har I behov for, skal I have bygget en tavle til styringen, hvilket medie skal opvarmes, er det i en ATEX zone, hvad har I af indbygningsmål og materialekrav…?

Der er mange spørgsmål undervejs, men i fællesskab får vi dem alle afdækket og finder frem til jeres konkrete behov. På den måde kan vi gøre det vi er allerbedst til – nemlig at designe en løsning, der er specifikt tilpasset til din produktion.

Vil du gerne have et eksempel? Her kan du læse mere om den kundetilpassede løsning, vi har leveret til Campen Machinery.

STEP 03: LØSNING DESIGNES

Vi beregner og finder frem til den løsning, der skal opbygges for at opfylde jeres specifikationer. Det drejer sig helt konkret om typen af varmelegeme, controllere, styring mv. Herefter gennemgår vi valgene med jer, så vi kan sikre en løsning der er fuldt ud tilpasset jeres produktion.

Herefter får I et tilbud på løsningen. Så snart I har lagt en bestilling, går vi i gang med at få produceret tegninger af  den samlede løsning. Efterfølgende får I en endelig gennemgang, hvor I kan se de producerede step filer. På den måde sikrer vi os, at alt er blevet vendt inden vi sætter produktionen i gang.

STEP 04: IMPLEMENTERING

Når I bestiller den kundedesignede løsning, vi har lavet til jer, sætter vi straks gang i produktionen og holder jer naturligvis godt opdaterede på leveringstider mv. Formentlig har I også lidt, der skal klargøres hos jer. Herefter kan I straks påbegynde arbejdet med implementering og test af anlægget, når løsningen er blevet leveret hos jer.

STEP 05: OPFØLGNING

Selvom projektet nu er afsluttet slipper vi jer ikke helt. For vi vil så gerne vide, hvordan det går. Derfor tillader vi os også at lave en opfølgning med jer omkring 6 mdr. efter implementeringen, så vi kan sikre os, at anlægget fungerer som det skal.

 

Vil I gerne have tilskud til processen?

Der er flere muligheder for at søge om tilskud via forskellige puljer til den grønne omstilling i jeres produktion. Her kan du bl.a. læse mere om Statens tilskudspuljer, Energistyrelsens tilskudspuljer og SMV's tilskudspuljer

Hvis du har brug for lidt vejledning heri, så er du også meget velkommen til at kontakte os

bubble