Vi lytter, før <br>vi finder <strong>din løsning</strong>
Vi lytter, før
vi finder din løsning

Automatik løsninger fra Eurotherm

En automatiseret produktion kræver præcise og effektive løsninger. Det ved vi hos Newtronic. Vi forhandler en række kvalitetsløsninger indenfor automatikudstyr til industrien.

Automatikudstyr til industrien skal leve op til høje krav om robusthed og holdbarhed. Produktionerne afhænger af, at udstyret fungerer. Vores samarbejdspartnere indenfor Automatik har mange års erfaring i at producere sensorer, følere, controllere og powercontrollere, der kan holde til udfordringerne og miljøet i industriproduktioner.

Ved du allerede nu, hvilke enheder du mangler i din produktion?

Eller leder du efter rådgivning til en tilpasset løsning?

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på nogle af de spørgsmål, vi får på Automatik.

Hvad er en tyristor?

En tyristor er en halvleder som med en kontrol-indgang (gate) som aktiverer tyristoren. Ved at aktivere tyristoren kort efter hver nul gennemgang, fås en spænding med hele sinusbølger. Ved en forsinkelse af tændingen med 0-180°C får man det vi kalder fasevinkel kontrol.

Hvor bruges en tyristorstyring?

En tyristorstyring bruges bl.a. til at sikre en præcis regulering af sine varmelegemer. Tyristorstyringen monteres normalt i en tavle og modtager styresignaler fra en PID regulator.

Hvad er forskellen på Eurotherm Epack og Epack Lite?

Eurotherm Epack giver dig en stabil tyristorstyring til varmelegemer fra 1A op til 125A. Lite udgaven har samme funktioner med undtagelse af kommunikationsdelen. Du har samme muligheder for analoge og digitale signaler til/fra enheden.

Hvor mange ampere kan én tyristor styre?

En Eurotherm tyristorstyring kan styre varmelegemer fra 1A helt op til 4.000A.

Hvilken temperaturcontroller skal jeg vælge?

Eurotherm tilbyder både single- og multiloop temperaturcontrollere. Til reguleringskredse med én regulering (singleloop) anbefaler vi Eurotherm EPC3000 serien. Hvis du har to eller flere reguleringssløjfer kan du med fordel vælge en multiloop temperaturcontroller. Valget her vil afhænge af, hvilke krav du derudover har til regulatoren.

Hvad er et termoelement?

Et termoelement bruges til at måle temperaturen. Den er opbygget af to forskellige typer materiale. Der vil afhængig af temperaturen være en spænding i millivolt mellem de to metaller. Denne effekt kaldes Seebeck-effekten.

Hvilken type termoelement skal jeg vælge?

Der findes forskellige typer termoelementer til alle temperaturområder. Termoelementerne har forskellige nøjagtigheder og ledningsfarver og er produceret med hver deres sammensætning af metaller og normkrav. Hvilken du skal vælge afhænger derfor bl.a. af temperaturområde og af hvilken type modtager enheden understøtter. Kontakt gerne Newtronic for rådgivning om termoelementer.


Alt i powerkontrollere, dataloggere og temperaturkontrollere mm.

Newtronic har et bredt sortiment indenfor automatik, heriblandt...
  • powerkontrollere som bl.a. indeholder Eurotherms udgaver af EPACK, EPOWER og EFIT.
  • dataloggere som strækker sig vidt og bredt blandt store, anerkendte producenter som Eurotherm og Comet.
  • temperaturkontrollere som bl.a. indeholder Eurotherms indikator- og alarmenhed i både version 2408i og 3200i, samt smeltetrykskontroller P304 1/4 DIN.
Kan du ikke finde dit produkt, så skriv eller ring her.


bubble