Vi lytter, før <br>vi finder <strong>din løsning</strong>
Vi lytter, før
vi finder din løsning

Præcist og effektivt udstyr til HVAC og bygningsautomatik

Et godt indeklima sikres bedste gennem en automatiseret proces. En automatiseret proces fungerer mest optimalt, når den er overvåget af præcise følere.

Derfor har vi udvalgt en række følere til energioptimering, CTS-anlæg, HVAC, BMS-systemer m. fl., der bruges ved bygnings-, proces- og industriautomation.
På den måde kan du sikre målinger af miljøgrænser for CO2 og VOC, temperatur, relativ fugtighed, blandingsforhold, dugpunkt. Trykfølere og pressostater til måling af under- og overtryk, differens- og atmosfærisk tryk. Desuden lysstyrkefølere og bevægelsesfølere mv. Du kan se vores brede udvalg af løsninger nedenfor.

Vær desuden sikker på, at du altid er forberedt med vores udvalg af tilbehør til Automatik. Du kan finde både følerlommer og monteringsudstyr til dine installationer.

Er du i tvivl om noget, kan du altid tage kontakt til vores tekniske konsulenter, så de kan hjælpe med en løsning, der passer til dig.

Har du brug for hjælp til et større projekt, så kontakt os her for rådgivning og indhentelse af tilbud.


Alle tænkelige slags temperaturmålere, følere og lys- og bevægelsessensorer

Newtronic forhandler alt i følere til HVAC og bygningsindustrien:
  • fleksible indstiksfølere med passivt eller aktivt output.
  • rumtemperaturmålere via. on-wall følere med sensorer, der måler temperaturen i luften rundt om panelet.
  • overfladefølere som måler overflade-/ rørtemperatur. Du kan bestille den både med intern og ekstern føler.
... Men Newtronic forhandler og rådgiver også i følere til at måle luftfugtighed, tryk og differentiale med multi-range switching og aktivt/passivt output osv. Kontakt vores specialister her.


bubble