<strong>Teknisk elvarme</strong> er mere end bare produkter
Teknisk elvarme er mere end bare produkter

Teknisk elvarme

En effektiv produktion og maskine er afhængig af udstyr, der fungerer optimalt og som ofte er tilpasset sted og produktionsforhold. Det ved vi hos Newtronic.

Vi har et stærkt samarbejde med en række erfarne producenter af både standard og custom made elvarmeløsninger og følere til industrien. I samarbejde med dem og tæt dialog med dig, kan vi levere en løsning, der er tilpasset dig. 
Nedenfor kan du læse mere om vores brede sortiment.

 

Ved du allerede nu, hvilket udstyr du mangler i din produktion?

Eller leder du efter rådgivning til en tilpasset løsning?

 

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du spørgsmål og svar omkring nogle af vores produkter indenfor produktkategorien Elvarme.

Hvad er et varmelegeme?

Et varmelegeme kan både være en varmemåtte, et kanalvarmelegeme, et varmekabel, en varmekakel mv. Fælles for dem alle er dog, at de omdanner den elektriske energi til termisk energi (altså varme).

Hvad er et selvregulerende varmekabel?

Et selvregulerende varmekabel indeholder 2 elektriske ledere gennem hele kablet. Disse ledere er placeret i et materiale, der leder strømmen mere eller mindre godt afhængig af den omgivende temperatur. Kablet bruges typisk til frostsikring med et fast temperatur setpunkt, ofte på 5-10 grader celsius. Her kan du desuden læse mere om frostsikring og temperaturvedligeholdelse.

Kablet kan krydses uden risiko for overophedning. Kablet kan afkortes på ønskede mål med termineringssæt efter fabrikantens anvisninger.

Hvad er et varmekabel?

Et varmekabel afgiver varme med en fast effekt per meter. Kablet må ikke krydse sig selv og anbefales monteret med en termostat for at undgå overophedning af kablet.

Vær desuden opmærksom på, at varmekabler med fast effektafgivelse ikke kan afkortes.

Du kan se vores udvalg af varmekabler her.

Hvad er et gennemstrømningsvarmelegeme (en inline heater)?

En inline heater eller et gennemstrømningsvarmelegeme er en beholder som har monteret varmelegemer. Når en væske cirkuleres igennem beholderen, opvarmes væsken dermed til den ønskede temperatur. En inline heater består derfor af en beholder med ind og udløbsstudser og et varmelegeme monteret i beholderen. Inline heatere er ofte udført i rustfrit stål og anvendes bl.a. til opvarmning af vand, olie samt gasser på flydende form. Du finder vores udvalg af gennemstrømsvarmere lige her.


Tilpassede elvarmeløsninger

Newtronic er specialister i at designe tilpassede el-varmeløsninger i samarbejde med vores kunder og partnere. Vi designer og forhandler bl.a:
  • varmelegemer til både væske-, luft og kontaktopvarmning.
  • varmepatroner til indbygning i værktøjer, dyser, svejsekæber, plastmaskiner, pakkemaskiner, medicinsk udstyr mm.
  • følere i adskillige udformninger, heriblandt trykfølere til væsker og gasser, anlægsfølere, indskruningsfølere, bajonetfølere, overfladefølere, rørgasfølere mm.
  • tromleopvarmere og IBC-tanke til bl.a. fødevare- og Pharma-industrien. Desuden kan du bestille vores tromleopvarmere i ATEX, og vi kan tilpasse enhederne efter dine behov.
Uagtet om du kender dit næste elvarmeprodukt, eller du har brug for rådgivning - så kan vores ingeniører hjælpe dig med din næste elvarmeløsning til industrien. Kontakt vores specialister her.


bubble