<strong>Teknisk elvarme</strong> er mere end bare produkter
Teknisk elvarme er mere end bare produkter

Teknisk elvarme

 

En effektiv produktion og maskine er afhængig af udstyr, der fungerer optimalt og som ofte er tilpasset sted og produktionsforhold. Det ved vi hos Newtronic.

Vi har et stærkt samarbejde med en række erfarne producenter af både standard og custom made elvarmeløsninger og følere til industrien. I samarbejde med dem og tæt dialog med dig, kan vi levere en løsning, der er tilpasset dig. 
Nedenfor kan du læse mere om vores brede sortiment.

 

Ved du allerede nu, hvilket udstyr du mangler i din produktion?

Eller leder du efter rådgivning til en tilpasset løsning?


Tilpassede elvarmeløsninger

Newtronic er specialister i at designe tilpassede el-varmeløsninger i samarbejde med vores kunder og partnere. Vi designer og forhandler bl.a:
  • varmelegemer til både væske-, luft og kontaktopvarmning.
  • varmepatroner til indbygning i værktøjer, dyser, svejsekæber, plastmaskiner, pakkemaskiner, medicinsk udstyr mm.
  • følere i adskillige udformninger, heriblandt trykfølere til væsker og gasser, anlægsfølere, indskruningsfølere, bajonetfølere, overfladefølere, rørgasfølere mm.
  • tromleopvarmere og IBC-tanke til bl.a. fødevare- og Pharma-industrien. Desuden kan du bestille vores tromleopvarmere i ATEX, og vi kan tilpasse enhederne efter dine behov.
Uagtet om du kender dit næste elvarmeprodukt, eller du har brug for rådgivning - så kan vores ingeniører hjælpe dig med din næste elvarmeløsning til industrien. Kontakt vores specialister her.


bubble